"DA NAPRAVIMO KULT KAO NEKE REPREZENTACIJE, ČAK I KOMŠIJSKE" Dragan DŽajić za "Novosti" o budućnosti srpskog fudbala

Novosti online

19. 11. 2023. u 18:21

DRAGAN Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, rekao je za "Večernje novosti" na otvaranju stadiona u Zaječaru da je izgradnja ovih sportskih objekata izuzetno značajna za našu državu, ali i da je meč sa Bugarskom bio od izuzetnog značaja.

ДА НАПРАВИМО КУЛТ КАО НЕКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, ЧАК И КОМШИЈСКЕ Драган Џајић за Новости о будућности српског фудбала

Novosti

Na pitanje kako mu se čini budućnost srpskog fudbala, odnosno pravac u kom naš fudbal ide, Džajić je istakao:

- Kad napravite neki uspeh, onda je i veće interesovanje. Mi moramo da napravimo jedan kult da budemo na nivou nekih reprezentacija, pa čak i nekih reprezentacija sa prostora bivše Jugoslavije koji su napravili dobre rezultate. Od ove utakmice danas mnogo zavisi kako će u budućnosti teći i kako će se razvijati srpski fudbal.

Ova izjava Džajića za "Novosti" desila se pre nego što su Srbija i Bugarska u triler-završnici odigrali nerešeno, usled čega će prvi put od 2000. godine naši fudbaleri igrati na kontinentalnom šampionatu.

Podsetimo, danas je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom i predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem otvorio stadion u Zaječaru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)