STOJANOVIĆ OPTIMISTA: Držimo sudbinu u svojim rukama, ići ćemo na Evropsko prvenstvo

Tanjug

17. 11. 2023. u 13:34

Direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović izjavio je danas da se nada da će nacionalna selekcija u nedelju overiti plasman na Evropsko prvenstvo.

СТОЈАНОВИЋ ОПТИМИСТА: Држимо судбину у својим рукама, ићи ћемо на Европско првенство

FOTO: FSS

Reprezentacija Srbije danas odlazi u Niš gde će da nastavi rad pred meč sa Bugarskom, 19. novembra u Leskovcu. Orlovi su bili jedan dan u Sportskom centru u Staroj Pazovi i tamo imali trening posle meča sa Belgijom.

Stojanović ne krije da se nada dobrom epilogu u Leskovcu.

"Posle jake provere u Briselu, gde smo odgirali dobro, pogotovo u drugom poluvremenu, bliži se dan odluke, utakmica koja može da nas odvede na Evropsko prvenstvo. Ne bavimo se kalkulacijama, odigrane su utakmice u Sofiji i Podgorici, ostvareni rezultati koji nama nisu išli naruku, ali ono što je važno jeste da je sve u našim rukama, niko osim nas ne odlučuje o našoj sudbini. Tako da se nadam da ćemo u Leskovcu da overimo plasman na Evropsko prvenstvo", istakao je Stojanović i dodao da u ovoj grupi nema lakog protivnika.

"Videli ste da je bilo mnogo, uslovno rečeno, iznenađenja, golova u poslednjim trenucima utakmice. Mi znamo šta nas očekuje u nedelju, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa od Bugarske i ako pružimo ono što možemo, ne sumnjam da ćemo ostvariti dobar rezultat", izjavio je Stojanović.

Stadion Dubočica biće pun, pa će igrači Srbije imati veliku podršku.

"Dobra vest je da će jedna tribina biti sa navijačima, starijim, a deca su već pokazala koliko nam znače njihovi dlanovi i glasovi. Biće dobra atmosfera, Srbija prvi put igra u Leskovcu i to će biti praznik za čitav region", zaključio je Stojanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona