UEFA PRELOMILA: Bugarska je dobila naredbu pred meč sa Mađarskom

Tanjug

14. 11. 2023. u 14:26

Reprezentacija Bugarske ugostiće selekciju Mađarske 16. novembra na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji bez prisustva navijača, saopštio je danas Fudbalski savez Bugarske.

УЕФА ПРЕЛОМИЛА: Бугарска је добила наредбу пред меч са Мађарском

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

FS Bugarske je planirao da meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. sa Mađarskom odigra u Plovdivu bez prisustva navijača, pošto su se plašili od nereda i sukoba pristalica dve selekcije. Međutim, gradonačelnik Plovdiva Zdravko Dimitrov nije dozvolio odigravanje meča na stadionu "Hristo Botev", pošto su u toku radovi na rekonstrukciji ovog objekta.

U saopštenju FS Bugarske se navodi da je Evropska fudbalska unija (UEFA) posle razgovora sa svim zainteresovanim stranama naložila da utakmica bude odigrana u četvrtak od 18 časova na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji bez prisustva navijača.

U četvrtak u grupi G u Podgorici će od 20.45 časova igrati Crna Gora i Litvanija.

Prvo mesto na tabeli grupe G drži Mađarska sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam, a Litvanija je na četvrtoj poziciji sa šest. Bugarska je poslednja na tabeli sa samo dva boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)