LAZETIĆ PRED NOVI DUEL U LIGI EVROPE: ''Ako postoji neki niz, neka se nastavi protiv Frajburga''

Novosti online

25. 10. 2023. u 18:17

Fudbaleri TSC-a dočekaće Frajburg u okviru 3. kola Lige Evrope, a trener domaćih na konferenciji za medije izneo je očekivanja pred duel sa nemačkim timom.

ЛАЗЕТИЋ ПРЕД НОВИ ДУЕЛ У ЛИГИ ЕВРОПЕ: Ако постоји неки низ, нека се настави против Фрајбурга

FOTO: M. Vukadinović

Bez obzira na protivnika tim iz Bačke Topole ne kalkuliše uoči dolaska nemačkog tima. 

- Očekivanja su najveća moguća kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika. Jasno je ko je favorit na papiru. Tako je na svakoj utakmici Lige Evrope i Liga šampiona. Radi se o jako organizovanoj ekipi, koja se u Bundesligi do poslednjeg kola borila za Ligu šampiona. Biće mi drago da upoznam čoveka koji je već 12 godina u tom klubu, što govori dosta o njemu kao treneru ali i o klubu. Imaju izuzetno dobar sistem, mehanizme, u svim fazama su organizovani. Sa Juventusom su igrali izvanredne utakmice prošle godine, pobedili u Pireju što nikad nije lako. Puno daju golova i primaju, ali na kakvom nivou? Videćemo koliko ćemo uspeti da se suprotstavimo, želimo da ponovimo pristup kao na prethodnim utakmicama - rekao je Lazetić. 

Od svojih izabranika mladi strateg pre svega očekuje hrabru i požrtvovanu igru.

- Ako postoji neki niz neka se nastavi sutra pa da pobedimo na domaćem terenu. To je dodatna doza optimizma, na rezultat ne može da se utiče ali može na mnoge druge stvari u toj igri. Imali su i oni čime da se bave što se tiče nas. Želim da budemo hrabri i odlučni kao što smo bili u prethodnim utakmicama. Videćemo da li ćemo uspeti da budemo na najvišem nivou.

Srpski tim je osvojio jedan bod u uvodna dva kola. 

- Nećemo menjati pristup, nismo ni protiv Vest Hema se opredelili da budemo nisko, oni su nas kvalitetom spustili, nikada ne menjamo ideju igre niti pristup. Bićemo spremni na to, ali priprema svake utakmice je ista kao i svaka do sada. Pristup je da znamo šta mi radimo sa loptom, kao i bez lopte u svakoj zoni terena, nećemo menjati svoju ideju u kojoj su zastupljene sve faze igre. Ako se budemo branili branićemo se svi, igrači, mi sa klupe, publika, ideja će biti da pokušamo da se nametnemo igrom - zaključio je Lazetić.

TSC će u četvrtak od 18:45 dočekati Frajburg. 

BONUS VIDEO: Zvezdin trening u Lajpcigu pred meč Lige šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)