OVO JE ZVEZDINIH 11: Barak Bahar spremio specijalno iznenađenje za Lajpcig, ni Srbi ga nisu očekivali, a tek Nemci

Novosti online

25. 10. 2023. u 09:50

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat gostuju Lajpcigu u utakmici trećeg kola G grupe Lige šampiona.

ОВО ЈЕ ЗВЕЗДИНИХ 11: Барак Бахар спремио специјално изненађење за Лајпциг, ни Срби га нису очекивали, а тек Немци

M. Vukadinović

"Uvek igramo da pobedimo, sada u gostima protiv jakog protivnika, ali moja filozofija je da dođemo i pobedimo", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar na zvaničnoj konferenciji za medije.

U drugom meču grupe sastaju se Jang bojs i Mančester siti.

"Znam da smo primili dosta golova u poslednje vreme. Ako pogledamo poslednji meč primili smo gol iz jednog šuta. Sve vreme želimo da napredujemo, da popravimo našu defanzivu. Naporno radimo na tome", poručio je Bahar.

Na tabeli Siti vodi sa šest bodova, Lajpcig ima tri, a Jang bojs i Zvezda po bod.

Što se tiče sastava šampiona Srbije za večeras, izraelski stručnjak ima spreman "recept". Gotovo sigurno među stativama će stajati Omri Glazer, koji se ustalio kao standardni čuvar mreže crveno-belih.

M. Vukadinović

 

Kada je reč o defanzivnoj liniji, ni tu ne bi trebalo da bude promena, u odnosu na prethodne mečeve. Crveno-beli će izvesno meč početi sa tri štopera - Srđanom Mijailovićem, Naserom Đigom i Aleksandrom Dragovićem, koji će, kako je to inače slučaj, nositi kapitensku traku. Uz to, treba istaći da bi Mijailović u ovakvoj postavci, kada Zvezda napada, imao i ulogu "zadnjeg veznog".

Ponovo će crveno-beli početi sa dva "ving beka", odnosno dva spoljna igrača, a u tim ulogama izvesno će se naći, uz levu aut-liniju Milan Rodić, a na drugoj strani Osman Bukari, koji se oporavio od povrede i spreman je za meč.

U veznom redu promena izvesno neće biti, te će ga činiti Marko Stamenić, Mirko Ivanić i Hvang In Bom, koji bi trebao da bude i glavna "radilica" i igrač koji će napadače spajati sa ostatkom ekipe.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Najistureniji na terenu biće vrlo verovatno Šerif Endiaje, dok bi iza njega moglo biti viđeno iznenađenje, i to u vidu mlade nade Jovana Mijatovića, koji je u odličnoj formi, i koji bi se na terenu mogao naći umesto Vladimira Lučića, koji će svoju priliku čekati sa klupe.

SASTAV ZVEZDE: Glazer - Điga, Mijailović, Dragović - Bukari, Stamenić, Hvang, Ivanić, Rodić - Mijatović, Endiaje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)