ČELSI - ARSENAL, KAKAV SPEKTAKL! Ko će da osvoji Premijer ligu? Niko nema predstavu! (VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2023. u 20:58

Liverpul je tokom ranog popodneva bio prvi na tabeli Premijer lige, potom je to samostalno bio branilac trona, Mančester siti, a onda mu se na dramatičan način na vrhu pridružio Arsenal. On je gubio sa dva razlike od Čelsija, ali je veliki gradski derbi Londona okonačan rezultatom 2:2.

ЧЕЛСИ - АРСЕНАЛ, КАКАВ СПЕКТАКЛ! Ко ће да освоји Премијер лигу? Нико нема представу! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

"Plavci" su u ovaj duel ušli osokoljeni dvema pobedama u prethodna dva prvenstvena nastupa, što ih je i poguralo do (i dalje skromnih) 11 bodova iz osam utakmica. Na krilima tog optimizma, po velikom pljusku, uspeli su i da povedu protiv neporaženih "tobdžija".

U 15. minutu penal je, posle igranja rukom gostiju u svom kaznenom prostoru, iskoristio Palmer (VIDEO) a na samom početku drugog poluvremena Čelsi je došao do 2:0 uz spektakularan gol Mihajla Mudrika maltene iz "mrtvog ugla" (VIDEO).

Ipak, ekipa Mauricija Poketina nije uspela da izdrži nalete Arsenala koji su potom usledili.

Najpre je loše "domaćinsko" izbacivanje lopte iz svog kaznenog prostora iskoristio Deklan Rajs da sa velike udaljenosti pogodi nebranjenu mrežu (VIDEO) u 77. minutu, a u 84. navijači "tobdžija" ponovo su slavili.

Tada je Saka izvrsno, s desne strane, upustio loptu na suprotnu, ka rezervisti Trosaru, a ovaj se odlično snašao kod dalje stative i postigao gol za konačnih 2:2 (VIDEO).

Na tabeli Premijer lige, posle devet kola, Mančester siiti i Arsenal imaju po 21 bod, jedan manje je skupio i Liverpul, ali i Totenhem koji je odigrao meč manje. Čelsi je deveti, sa 12, koliko ima i Mančester junajted uz utakmicu manje.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!