CRNOGORCI PRETE SRBIMA: Nikada nismo bili bliži Evropskom prvenstvu

Novosti online

16. 10. 2023. u 09:49

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" igra odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore, a iz tabora naših komšija poručuju da ne dolaze u Beograd sa belom zastavom.

ЦРНОГОРЦИ ПРЕТЕ СРБИМА: Никада нисмо били ближи Европском првенству

FOTO: Tanjug/AP

Jasno je da je Srbija veliki favorit u predstojećoj utakmici i da će to biti daleko lakši posao za naše momke od susreta sa Mađarskom u subotu, ali čini se da su Crnogorci nikad motivisaniji.

Napadač Crne Gore Stefan Mugoša kaže da njegov tim na stadionu Rajko Mitić ima samo jednu opciju u Beogradu, a to je pobeda.

- Kod njih je verovatno drugačije posle utakmice u Budimpešti, a mi smo fokusirani samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno protiv Mađarske, ali svakako ima mane i tu treba da tražimo priliku - prenose Vijesti reči Stefana Mugoše.

Fudbaler korejskog Inčon junajteda smatra da mogu do sva tri boda u Beogradu.

- Fudbal je živa materija, ne možete unapred da "nacrtate" stvari, a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, koji dolaze u velikom broju, stići do povoljnog rezultata.

Mugoša veruje da ni reprezentacija Srbije neće krenuti svim silama u napad.

- Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaleteti u napad. Nikad nismo bili bliže Evropskom prvenstvu i imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče - ovakve utakmice rešavaju prekid, nepažnja... - kaže Stefan Mugoša.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!