JUVENTUS OSTAO BEZ VLAHOVIĆA: Algeri smatra da ''stara dama'' nije favorit za titulu, a sada im se povredio i glavni napadač

Novosti online

30. 09. 2023. u 17:38

Masimilijano Alegri, trener Juventusa, odgovorio je svom kolegi iz Milana Stefanu Pioliju, koji je svrstao ''staru damu'' među favorite za titulu, istakavši da "fudbal nije matematička jednačina".

ЈУВЕНТУС ОСТАО БЕЗ ВЛАХОВИЋА: Алгери сматра да стара дама није фаворит за титулу, а сада им се повредио и главни нападач

FOTO: Tanjug/AP

 - Naš cilj je da završimo među prva četiri tima, sa željom da postignemo velike stvari... Napredujemo, ali fudbal nije matematička jednačina. To što ne igramo u Evropi ove sezone ne znači da smo automatski favoriti. To pokazuje i ono što se dešavalo prethodnih sezona - istakao je Alegri.

Dušan Vlahović neće biti u sastavu Juventusa u sedmom kolu ''Serije A'' kada će ih dočekati Atalanta. Srpski napadač ima problema sa leđima te Alegri neće moći da računa na njega.

BONUS VIDEO: Trajković: Zvezdin tim najkvalitetniji u poslednjih 20 godina, na nama je da budemo hrabri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini