HAOS U NAPOLIJU: Osimen tuži svoj klub

Tanjug

27. 09. 2023. u 11:29

Menadžer fudbalera Napolija Viktora Osimena Roberto Kalenda najavio je pokretanje tužbe protiv šampiona Italije zato što je klub iz Napulja na društvenim mrežama ismejao nigerijskog napadača, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

ХАОС У НАПОЛИЈУ: Осимен тужи свој клуб

FOTO: EPA

Napoli je na svom nalogu na Tik-toku objavio video-snimak sa meča sa Bolonjom (0:0). Osimen je na tom duelu promašio penal za Napoli. Nigerijski napadač je zamenjen u finišu utakmice, a tom prilikom se verbalno sukobio sa trenerom Rudijom Garsijom. Nigerijski fudbaler se dan kasnije izvinio treneru i saigračima za svoje ponašanje.

Međutim, Napoli je u video-snimku ismejao svog napadača zbog frizure i promašenog penala. Snimak je nekoliko sati po objavljivanju izbrisan sa društvenih mreža kluba.

"Ono što je objavljeno na zvaničnom Tik-tok profilu Napolija je neprihvatljivo. Prvo je javno objavljen video koji vređa Viktora. To što je video kasnije izbrisan ne umanjuje činjenicu da je naneta teška šteta igraču, koji u poslednje vreme dovoljno pati zbog lošeg tretmana u medijima i lažnih vesti. Zadržavamo pravo da preduzmemo sve korake kako bismo zaštitili Osimena, uključujući i tužbu", napisao je Kalenda na društvenoj mreži Iks (X).

Italijanski mediji navode da je nigerijski napadač na svom Instagram nalogu izbrisao sve fotografije u dresu Napolija.

Osimen je stigao u Napoli 2020. godine iz Lila za 81,3 miliona evra. On ima ugovor sa Napolijem do juna 2025. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)