A POSLE TRILERA SA UKRAJINOM: Fudbalerke Srbije na novom iskušenju u Ligi nacija

S.R.

25. 09. 2023. u 21:26

"PRVENAC" na startu Lige nacija zamajac za naredni izazov, najboljih fudbalerki Srbije. U utorak (19.00) u SC FSS u Staroj Pazovi naše dame očekuje drugi susret u novoformiranom takmičenju, nakon što su u prvoj utakmici bile bolje od Ukrajine u Poljskoj (2:1).

А ПОСЛЕ ТРИЛЕРА СА УКРАЈИНОМ: Фудбалерке Србије на новом искушењу у Лиги нација

FSS

- Osvojili smo važna tri boda na neutralnom terenu u Gdanjsku, iako smo u prvom poluvremenu imali puno problema sa organizacijom igre. Nismo se dobro pozicionirali i nismo adekvatno reagovali na duge lopte fudbalerki Ukrajine. U poluvremenu smo locirali problem, devojke su prihvatile moje sugestije i to se odrazilo na rezultat. Izmene su takođe doprinele da uspostavimo kontrolu i kako je vreme odmicali lopta je sve više bila u našem posedu. Svakako da protiv Grčke moramo da odigramo na mnogo višem nivou i pobeda neće doći u pitanje - rekao je sa sajt FSS selektor Dragiša Zečević.

Fudbalerke se nalaze u diviziji B, a prolaz u rang A obezbediće samo provplasirana selekcija, drugoplasirana ide u baraž.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)