"ZVEZDA JE MNOGO NAPREDOVALA": Mrđa oduševljen zbog povratka među crveno-bele

Novosti online

22. 09. 2023. u 15:34

CRVENA zvezda dodatno je pojačala skauting službu. U tom sektoru crveno-belih radiće bivši napadač kluba sa "Marakane", Dragan Mrđa. On nije krio oduševljene što se ponovo nalazi u timu za koji navija od malena.

ЗВЕЗДА ЈЕ МНОГО НАПРЕДОВАЛА: Мрђа одушевљен због повратка међу црвено-беле

FOTO: M. Vukadinović

Ovaj 39-godišnjak se zahvalio klubu na ukazanom poverenju i naglasio je da se spreman za rad.

- Vratiti se u Crvenu zvezdu, klub u kom sam odrastao i za koji ceo život navijam je nešto posebno. Ovo mi je treći put da sam deo Zvezde, ali sada u potpuno drugačijoj ulozi nego ranije. Drago mi je što ću biti deo skauting tima i što ću imati priliku da pomognem Zvezdi u ostvarivanju još boljih rezultata, a mene kao zvezdaša posebno raduje to što je klub u proteklih nekoliko godina mnogo napredovao na svim nivoima. Hvala ljudima u klubu na čelu sa Zvezdanom Terzićem na poverenju, a ja sam spreman za predan rad i novi početak - rekao je Mrđa.

Podsetimo, nekadašnji napadač bio je najzaslužniji što je Zvezda vratila titulu na "Marakanu" posle šest godina. On je tada postigao 19 golova na 27 utakmica i bio je prvi strelac lige.

BONUS VIDEO: PRED START LIGE ŠAMPIONA: Trening Crvene zvezde na stadionu Mančester sitija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024