PROSINEČKI VIŠE NIJE TRENER RUDEŠA: Nekadašnji trener Crvene zvezde dobio otkaz posle samo sedam mečeva na klupi zagrebačkog kluba

Novosti online

03. 09. 2023. u 15:26

Hrvatski trener, Robert Prosinečki, dobio je otkaz u ekipi Rudeša nakon samo sedam odigranih kola hrvatskog šampionata.

ПРОСИНЕЧКИ ВИШЕ НИЈЕ ТРЕНЕР РУДЕША: Некадашњи тренер Црвене звезде добио отказ после само седам мечева на клупи загребачког клуба

Foto: Nebojsa Parausic

Rudeš je pod palicom nekadašnjeg trenera i fudbalera Crvene zvezde upisao samo jedan bod iz sedam utakmica, što je uticalo da dobije otkaz na klupi poslednje plasirane ekipe hrvatskog prvenstva.

- Jedan bod na kontu Rudeša nakon sedam kola definitivno ne zadovoljava apetite kluba sa zapadnog dela Zagreba. Iako je ekipa koju je uoči sezone preuzeo legendarni Robert Prosinečki igrala dopadljiv fudbal, bila ravnopravna svim suparnicima, pa čak i vodećem Hajduku, rezultata nije bilo.Sve to uticalo je da se dve strane sporazumno dogovore o raskidu saradnje - objavio je Rudeš.

Sam prosinečki je potvrdio da je takva odluka doneta na njegovom sastanku sa predsednikom kluba Josipom Šimunućem i direktorom Stipom Čondrićem.

- Seli smo, porazgovarali, videli da je najbolje da se raziđemo i da svako, bez imalo ljutnje, krene na svoju stranu.

Džo Šimunić je kratko dodao.

- Prosinečki je velik gospodin i jednako tako odličan trener. Nažalost, tako je to u fudbalu. Baš mi je teško… Ali rezultati diktiraju neke stvari. Svi smo bili svesni, pa i trener Prosinečki, da ulazimo iz druge u prvu ligu, znali smo da će biti teško, ali verovali smo da ćemo uspeti da dođemo do pozitivnog rezultata. Nažalost, nakon sedam kola imamo samo jedan bod, a naši se planovi nisu ispunili.

BONUS VIDEO: Brz odgovor Novog Pazara, Jovanović uhvatio Zvezdinu odbranu na spavanju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti