"BIĆE LAKO PROTIV SITIJA!" Bahar: Nadam se da ćemo uspeti da se pojačamo

Novosti online

03. 09. 2023. u 11:00

CRVENA zvezda upisala je pobedu protiv Novog Pazara (2:1) u Superligi Srbije, a utiske posle meča izneo je trener crveno-belih, Barak Bahar.

БИЋЕ ЛАКО ПРОТИВ СИТИЈА! Бахар: Надам се да ћемо успети да се појачамо

FK Crvena zvezda

Izraelski stručnjak nije bio zadovoljan drugim poluvremenom. Sada sledi pauza zbog obaveza reprezentacija i to je prilika da se šampion Srbije dodatno spremi za Ligu šampiona.

- Bilo nam je bitno da pobedimo posle prošlonedeljnog poraza. Imali smo šanse, u oba poluvremena, ali smo mašili i sami sebi otežali život, s obzirom na to da su gosti umalo izjednačili. Bitna je pobeda, srećni smo što smo trijumfovali, ali moramo da budemo još bolji. Čeka nas reprezentativna pauza, imamo dosta igrača u nacionalnim timovima - rekao je Bahar i dodao:

- Pre svega ćemo da odmorimo, a onda i da uradimo analizu, tako da ćemo razgovarati ovih dana. Nije mi se svidelo kako smo odigrali, pogotovo drugo poluvreme.

Zvezda želi da se dodatno pojača, konkretno trojicom novih igrača, a šef stručnog štaba crveno-belih veruje da će se to dogoditi.

- Nije sigurno, ali pokušavamo da dovedemo igrače koji će biti pojačanja i nadam se da ćemo uspeti u tome.

Šampion Srbije je saznao da će na startu elitnog takmičenja 19. septembra gostovati na "Etihadu" ekipi Mančester sitija.

- Biće to laka utakmica, očekujem pobedu. Šalu na stranu, imamo pauzu, a potom i utakmicu sa Čukaričkim, tako da se spremamo prvo za to. Ima vremena do utakmice sa Mančester sitijem.

Za kraj je pohvalio atmosferu na "Marakani" koja je proslavila 60. rođendan.

- Atmosfera je bila odlična. Navijači su neverovatni, i zbog njih ovakve utakmice treba da pobeđujemo sa 5:0 ili 6:0. Srećan rođendan Marakani, ali moramo da budemo bolji - zaključio je Bahar.

BONUS VIDEO: Dragović obradovao "delije" ovako je zatresao mrežu Novog Pazara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)