HRVAT UPUTIO NEVEROVATNE REČI NOVAKU: Poruka narednog Đokovićevog rivala odjekivaće planetom

Novosti online

02. 09. 2023. u 19:40

SRPSKI teniser Novak Đoković nastavlja pohod ka 24. grend slemu u karijeri, a naredni protivnik, u četvrtom kolu, biće mu hrvatska senzacija Borna Gojo.

ХРВАТ УПУТИО НЕВЕРОВАТНЕ РЕЧИ НОВАКУ: Порука наредног Ђоковићевог ривала одјекиваће планетом

FOTO: Tanjug/AP

Hrvatski teniser, trenutno 105. igrač planete prvi put odmeriće snage sa najboljim igračem svih vremena. 

- Imam ja tremu, kao i uvek, Novak je veliki favorit. Međutim, svi oni treba mene da dobiju. Svi su favoriti protiv mene i to treba da opravdaju. Očekujem težak meč, nalazim se pred velikim izazovom, nečemu novom, istakao je Splićanin na pres konferenciji. 

Zanimljivo je da će Hrvat po prvi put u karijeri igrati u drugoj nedelji grend slema. 

- Radujem se, nadam se da ću imati priliku da prikažem dobar tenis. Nisam igrao sa Novakom, videćemo u nedelju šta će biti. Divim mu se, imam veliko poštovanje ka njemu. Ka svemu tome što je uspeo u karijeri. On je najbolji čovek koji je igrao ovaj sport. Uspeh je još veći kada ga napravi neko ko dolazi iz Srbije, Hrvatske, Bosne...Mi nemamo ništa. Nismo iz Australije, Amerike, Francuske, zemalja koje imaju velike teniske federacija, zato cenim Novakov uspeh, on je najbolji svih vremena.  

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Svestan je Borna da ga čeka težak posao. 

- Sigurno da nije lako, ali ja ću se pripremiti najbolje što mogu i daću sve od sebe. Hoće li mi smetati velika pozornica Artur Eša ako ću tamo igrati s Đokovićem? Ne znam, mogu vam reći to kada prođe nedelja, poručio je Gojo.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost