ZVEZDA GA SE LAKO ODREKLA: Mladi reprezentativac Srbije otišao na potpis u Viljareal

Novosti online

01. 09. 2023. u 10:08

NEOČEKIVAN transfer u smiraj prelaznog roka. Zvezdino dete odlazi u Primeru, Barak Bahar se možda i lako odrekao dečka koji je "prohodao" na Marakani.

ЗВЕЗДА ГА СЕ ЛАКО ОДРЕКЛА: Млади репрезентативац Србије отишао на потпис у Виљареал

Foto arhiva VN

Naime, Stefan Leković je, kako saznaje Maksbet sport, u petak ujutru otputovao u Španiju i posle lekarskih pregleda, potpisaće ugovor do kraja sezone sa Viljarealom, kao pozajmljeni igrač šampiona Srbije.

Od ovog posla crveno-beli treba da dobiju 300.000 evra, dok Viljareal ima opciju da otkupi omladinskog reprezentativca Srbije u junu sledeće godine za četiri miliona evra.

Jedan od najtalentovanijih srpskih štopera nije dobijao šansu kod novog trenera Baraka Bahara. U prvih pet kola Superlige samo je sedeo na klupi, što je bio jasan signal da promeni klub.

Leković je prošlog leta stavio potpis na novi ugovor sa matičnim klubom do jula 2027. godine, a u seniorskom sastavu srpskog šampiona do sada je sakupio 13 utakmica. Plan je da se sprema uz najbolju ekipu „žute podmornice” i da igra prvih mesec dana za „B” tim, koji se takmiči u drugoj ligi Španije. Očekuje se da tokom sezone igra i u La ligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)