DOŠLO JE DO POMIRENJA: Čuvar mreže Mančester junajteda se vratio na gol Kameruna

Tanjug

29. 08. 2023. u 14:57

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Kameruna Rigobert Song pozvao je danas u nacionalni tim golmana Mančester junajteda Andrea Onanu, prenosi "AP".

ДОШЛО ЈЕ ДО ПОМИРЕЊА: Чувар мреже Манчестер јунајтеда се вратио на гол Камеруна

Foto: EPA-EFE/Michael Regan/POOL

Sjajni čuvar mreže je u decembru prošle godine po završetku Svetskog prvenstva u Kataru saopštio da više ne želi da brani za selekciju Kameruna.

Song je zbog nediscipline odstranio Onanu iz tima sa Mundijala u Kataru, pa on nije čuvao gol "lavova Atlasa" u duelu sa Srbijom.

Golman Junajteda se nalazi na spisku 24 igrača za utakmicu protiv Burundija, koja će biti odigrana 12. septembra u okviru kvalifikacija za Afrički kup. Kamerunu je potreban bod na svom terenu kako bi se plasirao na Afrički kup, koji počinje 13. januara naredne godine u Obali Slonovače.

Onana je na kraju prošle sezone prešao iz Intera u Mančester junajteda i ustalio se među stativama na golu engleskog velikana.

BONUS VIDEO: Duljaj nakon pobede Partizana: Znali smo da će biti teško

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)