KRASO IMAO VAŽNU PORUKU ZA ZVEZDAŠE: Ovo je njegova molba pred Spartak (VIDEO)

Novosti online

17. 08. 2023. u 16:33

SJAJNO je Crvena zvezda otpočela odbranu titule šampiona Srbije. Nakon tri utakmice, imaju isto toliko pobeda crveno-beli, a seriju žele da nastave i protiv Spartaka.

КРАСО ИМАО ВАЖНУ ПОРУКУ ЗА ЗВЕЗДАШЕ: Ово је његова молба пред Спартак (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Posebno se na terenu ističe Žan Filip Kraso, a napadač zvezde imao je pred meč sa Spartakom, koji se igra u subotu od 20.30 važnu poruku: 

- Zdravo Zvezdaši, ovde Žan Filip Kraso. Pozivam vas na utakmicu u subotu. Želimo da ostvarimo još jednu pobedu i treba nam vaša podrška. Čujemo vas i osetimo vašu podršku dok smo na terenu. Što vas je više na stadionu, sve više golova ćemo postizati. Nadam se da ću vas videti u velikom broju u subotu, rekao je napadač koji je jedno od najvećih letnjih pojačanja Crvene zvezde.

Podsećamo, Žan Filip Kraso je na početku nove sezone najbolji fudbaler Crvene zvezde. Na prva tri meča u Superligi napadač iz Obale Slonovače je upisao pet golova i dve asistencije, a u prve dve runde izabran je i za najboljeg igrača cele runde u srpskom šampionatu. 

BONUS VIDEO: Upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)