"MOGU DA IH DRŽE PET DANA": Predsednik Hrvatske brani huligane koji su ubili Grka

Novosti online

12. 08. 2023. u 18:59 >> 19:00

KAKO vreme prolazi sve veći broj hrvatskih navijača nalazi se u grčkom zatvoru, nakon nekoliko dana tišine obratio se i predsednik Hrvatske, Zoran Milanović.

МОГУ ДА ИХ ДРЖЕ ПЕТ ДАНА: Председник Хрватске брани хулигане који су убили Грка

Foto Tanjug

 Pred meč AEK - Dinamo, u naselju Nova Filadelfija, navijač grčkog tima izgubio je život, a grčke vlasti uhapsile su više od stotinu huligana. Nakon svega oglasio se i Milanović: 

- Pet dana policija ima pravo da ih zadrži. To sad ističe i ako im svima daju pritvor, 100 ljudi, nezavisno o tome zašto su oni išli dole, išli su se mlatiti, a to ne mogu podržati, to je naprosto čudno ponašanje. Ali građani imaju svoja prava. Okolnosti tog gubitka života, ubistva nisu razjašnjene, ne zna se, rekao je Milanović.

Prva trinaestorica uhapšenih su se u petak izjašnjavali o optužnici, u subotu je pred istražnog sudiju izašlo još njih 40, dok će u nedelju biti ispitano još 35 navijača.

Sudija ih je sve poslao u istražni zatvor.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!