JEZIVE SCENE U ATINI: Huligani Dinama napravili haos u Grčkoj, jedan navijač AEK-a ubijen (VIDEO)

Novosti online

08. 08. 2023. u 08:12

NAVIJAČI zagrebačkog Dinama napravili su veliki haos i izazvali incidente na ulicama Atine, gde "modri" danas igraju prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ У АТИНИ: Хулигани Динама направили хаос у Грчкој, један навијач АЕК-а убијен (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/enwsi․gr

Naime, UEFA je zabranila prisustvo gostujućih navijača. Uprkos tome oko 200 pristalica šampiona Hrvatske došlo je u Atinu i napravilo totalni lom.

Huligani su došli do stadiona AEK-a i krenuli da lome sve redom i napadaju ljude koji su se zatekli tu. Pokušali su da upadnu na stadion i tom prilikom oštetili su čeličnog orla koji se nalazi na ulazu.

Koliko je sve bilo jezivo govori činjenica da je izbila žestoka tuča u kojoj je povređeno više osoba, prema prvim nezvaničnim informacijama privedeno je više od njih 80. Navodno, 10 ljudi, među kojima su i Grci i Hrvati, završilo je u bolnici, a neki su dovedeni u teškom stanju. Grčki mediji javili su da je 29-godišnji navijač AEK-a, koji je zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom, preminuo.

"Bed blu bojsi" su napravili potpuni haos po gradu i građani Atine su u večernjim časovima svedočili groznim scenama jer je stotine huligana trčalo kroz grad sa motkama, noževima i Molotovljevim koktelima.

Spekuliše se da je život izgubila i jedna maloletna osoba, ali još uvek nema potvrde.

Podsetimo, ako je uopšte bitno posle ovakvih groznih scena, utakmica AEK - Dinamo na stadionu "OPAPA Arena" igra se od 20.45.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić