ODOLEO SAUDIJSKIM MILIONIMA: Mohamed Salah doneo odluku o nastavku karijere

Tanjug

07. 08. 2023. u 14:51

MOHAMED Salah bio je samo jedan u nizu fudbalera koji su ovog leta dobili unosnu ponudu da se presele u Saudijsku Arabiju.

ОДОЛЕО САУДИЈСКИМ МИЛИОНИМА: Мохамед Салах донео одлуку о наставку каријере

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, Egipćanin je odlučio da odoli velikom novcu i ostane u Liverpulu. Njegov potez je sigurno obradovao navijače "crvenih".

- Fudbaler Liverpula Mohamed Salah ne želi da napusti klub sa "Enfilda" - izjavio je danas menadžer egipatskog reprezentativca Rami Abas Isa, prenosi "Skaj sports".

On je takođe dodao da se nijednog momenta nije razmatrao odlazak iz redova engleskog velikana.

- Da smo razmatrali odlazak iz Liverpula ove godine, ne bismo obnovili ugovor prošlog leta. Mohamed ostaje posvećen Liverpulu - saopštio je Isa na društvenim mrežama.

Britanski mediji podsećaju da je Al Itihad bio zainteresovan za egipatskog napadača. Klub iz Saudijske Arabije je navodno ponudio Salahu 51,8 miliona funti za dvogodišnji ugovor. On ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine.

Sjajni 31-godišnji krilni napadač je u Liverpul stigao 2017. godine iz Rome, a za engleski klub je odigrao 305 utakmica i postigao je 186 golova u svim takmičenjima. Sa klubom sa "Enfilda" je osvojio sedam trofeja, a između ostalih i Ligu šampiona 2019. godine.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)