VLAHOVIĆ PRESEKAO! Srbin izabrao novi klub, očekuje se uskoro potpis

Novosti online

14. 07. 2023. u 10:37

KOM carstvu će se privoliti Dušan Vlahović? Glavno pitanje prethodnih nekoliko dana, odnosno od trenutka kada smo dobili informaciju da Juventus neće igrati evropska takmičenja. Jedno je bilo jasno, Srbin neće ostati u Torinu.

ВЛАХОВИЋ ПРЕСЕКАО! Србин изабрао нови клуб, очекује се ускоро потпис

Foto: AP

Licitiralo se sa mnogim klubovima, Bajerm Atletiko Madrid, Čelsi i PSŽ su bili najkonkretniji, naročito poslednja dva. Slovo je palo na Pariz i London i na kraju je Vlahović prelomio.

Naime, italijanski novinar Alfredo Pedula preneo je da je Vlahović odlučio da napusti Juventus, te da je između Čelsija i PSŽ-a, izabrao prestonicu Francuske. 

PSŽ ozbiljno menja fizionomiju tima za sledeću sezonu. Nakon što je na klupu seo Luis Enrike započeo je rekonstrukciju, a čini se da se u njegove planove uklapa upravo srpski napadač.

PSŽ je već doveo Marka Asensija, Milana Škrinjara, Kang-In Lija, Luku Ernandeza i Manuela Ugartea, a sada se polako spremaju i za život posle Kilijana Mbapea. Večito nezadovoljna zvezda francuskog fudbala ne želi da produži ugovor sa "svecima" i čini se da zbog toga ovog leta PSŽ želi da ga proda, a upravo bi Vlahović trebalo da predstavlja zamenu za njega, prenosi dobro obaveštena španska "Marka".

Inače, Juventus svog napadača ceni na 80.000.000 evra, francuski klub će, prema poslednjim informacijama, poslati ponudu vrednu 70.000.000 uz bonuse, ali za očekivati je i da podigne prvu cifru na ovoj sumi. 

Jedno je  od transfera Dušana Vlahovića prihodovaće i Partizan. Sjajni fudbaler je 2018. godine iz Humske otišao u Italiju, gde je "eksplodirao" u dresu Fjorentine, a onda i u Juventusu. Tek sada bi mogao da promeni ligu, tačnije zemlju, što po propisima bivšem klubu donosi lepih 15 do 20 odsto transfera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu