ERNANDEZ PRVI STIŽE U PSŽ: Enrike već komanduje

Tek što je seo na klupu Pari Sen Žermena, Luis Enrike počeo je da povlači radikalne poteze. Sastavio je listu nepoželjnih igrača na koje očigledno neće računati u predstojećoj sezoni.

ЕРНАНДЕЗ ПРВИ СТИЖЕ У ПСЖ: Енрике већ командује

FOTO: AP/Tanjug

To su Mauro Ikardi, Leandro Paredes, Džordžinio Vajnaldum, Lajvin Kurzava, Abdu Dijalo, Julijan Draksler i Kejlor Navas. Na mnoge od njih već nije računao njegov prethodnik Kristof Galtije, pa su bili na pozjamicama.  

Istovremeno, već je registrovan novi dolazak. Reč je o Slovaku Milanu Škriniaru, iz praca milanskog Intera. Pridružuju mu se, za sada, i Manuel Ugarte, Marko Asensio, Lukas Ernandez, Li Kang In i Šer Ndur.

Bogati katarski vlasnici uložili su ogroman novac u cilju osvajanja toliko željene Lige šampiona, ali sve je do sada bilo uzalud. Ovaj težak posao sada pripada Enrikeu, koji je očigledno zacrtao kojim pravcem želi da ide.

Regrutovanjima tu nije kraj. Potrebni su, kažu stručnjaci, bar još jedan ofanzivni vezni i špic svetskog kalibra. A prvi zadatak je da se pokuša u zadržavanju Kilijana Mbapea.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis