OGLASIO SE FSS: Evo šta kažu o "slučaju Kolubara"

Novosti online

19. 06. 2023. u 14:54

KAKO su "Novosti" i objavile, bodovi Kolubari neće biti vraćeni i odluke FSS su samo privremeno stopirane.

ОГЛАСИО СЕ ФСС: Ево шта кажу о случају Колубара

Foto: N. Paraušić

To su i čelnici srpske kuće fudbala potvrdili u saopštenju koje prenosimo u celosti.

- Nisu tačni navodi da je CAS usvojio žalbu FK Kolubara, naprotiv, odluke Disciplinske komisije i Komisije za žalbe FSS ostaju na snazi do okončanja postupka pred CAS, ali se neće sprovoditi. FSS je imenovao advokatski tim i ima rok da dostavi svoj odgovor na žalbu FK Kolubara do kraja sledeće nedelje.

- Dakle, postupak je tek u početnoj fazi, CAS danas nije odlučivao o žalbi FK Kolubara. Istovremeno, CAS je vodio računa o značaju koje postupak ima po učesnike i činjenice da je prvenstvo 2022/2023. okončano, a da je saglasnošću obeju strana planirano da odluka po žalbi FK Kolubara bude doneta pre početka prvenstva 2023/2024.

- CAS je na stanovištu da zbog prethodno navedenog neće da prejudicira svoju odluku o žalbi FK Kolubara ni na koji način kojim se pogoduje ili pravi šteta nekoj od strana. piše u saopštenju FSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)