"TO SU PLAĆENICI"! Tončev odgovorio navijačima: Sutra mogu da napustim Radnički, ali pod ovim uslovima

Novosti online

10. 06. 2023. u 17:42

FUDBALSKI klub Radnički iz Niša prošao je kroz "iglene uši" kako bi na stogodišnjicu kluba izborio opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.

ТО СУ ПЛАЋЕНИЦИ! Тончев одговорио навијачима: Сутра могу да напустим Раднички, али под овим условима

Ivica Tončev foto: M.Vukadinović

Nikada više navijača nije bilo na Čairu u toj sezoni nego u baražu za opstanak, prepoznale su "meraklije" važan momenat, a u jednom momentu sa tribina su se čuli glasni povici: "Uprava napolje"...

Prvi čovek kluba Ivica Tončev nekoliko dana kasnije oglasio se, istakavši  da mu zbog toga nije svejedno, ali da je spreman da se povuče.

- Mnogo me bole ti povici, to rade plaćenici. U Nišu ne postoji trener, sportski radnik, čistač, koji nije tužio klub i preko izvršitelja naplatio dugovanja. Viču sa tribina Tončev je lopov, Bugarin i to na 3:0, počeo je Ivica Tončev, pa dodao da je uprava u svakom trenutku spremna da se povuče.

- Ova uprava će ujutru da napusti klub, ali pod određenim uslovima. Ne možemo da odemo da bi se pojavili veliki kritičari koji su uništili klub. Mora da dođe neko i pokaže da ima tri miliona evra za narednu sezonu i mi ćemo predati klub dušebrižnicima, gospodinu, firmi, organizaciji. Ova uprava spasila je Radnički i dalje ga spašava, ističe Tončev.

On je na kraju dodao da je klub od njegovog dolaska vratio dugove veće od pet miliona evra, te da to nije učinjeno klub bi sada igrao u Srpskoj ligi.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade