PEŠIĆ O SUKOBU KOJI JE PODIGAO PRAŠINU: Napadač Zvezde otkrio šta se desilo sa Dragovićem tokom proslave u finalu Kupa Srbije

Novosti online

26. 05. 2023. u 21:50

CRVENA zvezda osvojila je Kup Srbije, a sukob Aleksandra Pešića i Dragovića nakon proslave prvog gola bacio je senku na meč. Dan kasnije napadač crveno-belih objasnio je šta se dogodilo.

ПЕШИЋ О СУКОБУ КОЈИ ЈЕ ПОДИГАО ПРАШИНУ: Нападач Звезде открио шта се десило са Драговићем током прославе у финалу Купа Србије

M. Vukadinović

Poveo je Čukarički golom iz kornera. Izjednačio Pešić, koji je emotivno proslavio pogodak. Otrčao je do severne tribine gde je skinuo dres. Dragović prišao sa sugestijom da ga obuče da ne dobije javnu opomenu. Nišliji se to nije dopalo, odgurnuo je saigrača što je izazvalo brojne polemike.

Stiglo je i objašnjenje rođenog Nišlije.

- Želeo sam da se zahvalim navijačima i skinem dres pri proslavi prvog gola. Osetio sam nalet adrenalina i veliku dozu emocija kada sam otrčao ispred severa. Aleksandar Dragović me je u tom momentu stigao i kao pravi drug, brat i prijatelj inteligentno savetovao da to ne uradim rizikujući žuti karton. Međutim, žarko sam želeo da podelim radost sa navijačima i zato je moja reakcija bila takva. Svako ko prati Zvezdu zna kako dobra atmosfera vlada u našem timu i to je bio važan preduslov svih uspeha koje smo postigli ove takmičarske godine. Videli ste posle utakmice kako smo zajedno podelili radost na ceromoniji uručenja pehara, rekao je Pešić, pa dodao:

- Zaista je racionalno razmišljao i znam da je želeo najbolje da uradi za mene i naš klub. Dragović je veliki profesionalac, uzor i primer svoj deci koja se bave fudbalom. Uvek stavlja interes tima ispred bilo čeka, kao i svako od nas igrača Crvene zvezde. Želeo sam da se zahvalim navijačima na pruženoj podršci i u trenucima kada me nije išlo na terenu. Moja želja je bila veća od svega pri proslavi oba gola koja sam postigao. Gest koji su ljudi videli kraj malih ekrana je samo reakcija u tom momentu kada sam želeo da podelim emocije sa zvezdašima koji su bili prisutni sa stadionu. Ponavljam još jednom - Aleksandar Dragović i ja smo veliki prijatelji, a uvek smo bili i bićemo u odličnim odnosima, naveo je Pešić u izjavi za "Kurir".

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri