ZVEZDO, BRAVO! Crveno-beli u novoj humanitarnoj akciji za pomoć deci

Novosti online

19. 05. 2023. u 17:59

CRVENA zvezda će 34. titulu šampiona Srbije proslaviti 28. maja od 19 časova, protivnik je Novi Pazar, a duel će imati i humanitarnu notu objavili su crveno-beli.

ЗВЕЗДО, БРАВО! Црвено-бели у новој хуманитарној акцији за помоћ деци

FOTO: M. Vukadinović

Klub je pozvao navijače da pred ovaj meč kupe barjak. Barjaci će se prodavati u Red Star šopu, kao i na štandovima oko stadiona, cena je 500 dinara, a deo sredstava će biti uplaćen za infuzore na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.  

- Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da obezbede svoj barjak, kako bi bili deo proslave šeste uzastopne titule u režiji našeg kluba. Barjaci koji će se prodavati po ceni od 500 dinara, izrađeni su po motivima našeg kluba i uvereni smo da predstavljaju neizostavan rekvizit svakog zvezdaša u ličnoj kolekciji. Naš klub inspirisan šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, želi da ponovo, kao i prošle godine, napravi ambijent za pamćenje.

- Barjaci se prodaju u Red star Šopu sve do 28. maja kada će se odigrati utakmica, a tada će se na prilazima ka stadionu postaviti Zvezdini punktovi gde će svi moći da kupe barjak, budu humani i učestvuju u sjajnoj koreografiji koja nas čeka. Ujedno, biće to prilika da se na najbolji mogući način proslavi 34. titula, a nadamo se, i treća uzastopna dupla kruna, što će ovu generaciju učiniti veličanstvenom, saopštili su crveno-beli.

Ulaz na ovaj meč biće besplatan.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega