UBIJEN DRUG REPREZENTATIVCA SRBIJE: Bivši fudbaler Zvezde se oprostio od momka koji je stradao u Mladenovcu (FOTO)

Novosti online

05. 05. 2023. u 12:33

Posle masakra na Vračaru, dogodio se masakr u Mladenovcu. Terorista je ubio devet ljudi, a jedan nastradali momak bio je navijač Crvene zvezde.

УБИЈЕН ДРУГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА СРБИЈЕ: Бивши фудбалер Звезде се опростио од момка који је страдао у Младеновцу (ФОТО)

Uviđaj u Malom Orašju, Foto N. Živanović

Naime, u četvrtak uveče, Uroš Blažić, momak iz Mladenovca, odlučio se da krene u krvavi pohod nakon jedne svađe, a ishod je taj da je ubio osmoro, a ranio još četrnaestoro ljudi pucajući iz automatske puške. Posle nekoliko sati potere, on je uhvaćen.

Navijači Crvene zvezde su posle pucnjave u Mladenovcu saznali još jednu užasnu vest, a to je da je u masakru nastradao jedan od njihovih članova, od kog se na društvenim mrežama oprostio i Aleksa Terzić, fudbaler Fiorentine i nekadašnji igrač tima iz Ljutice Bogdana.

FOTO: N. Paraušić

 

- Počivaj u miru, dobri naš - napisao je Aleksa Terzić uz dve fotografije stradalog mladića. Podsetimo, Terzić svlačionicu u Firenci deli sa Lukom Jovićem, još jednim bivšim igračem beogradskih crveno-belih.

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)