"PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen posle Partizanovog meča sa drugoplasiranim TSC-om (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2023. u 21:02

BAČKA Topola bila je prvog dana maja poprište veoma uzbudljivog fudbalskog duela TSC - Partizan, a pobeda protiv drugoplasirane ekipe Superlige Srbije obradovala je trenera crno-belih, Igora Duljaja.

ПЕРФЕКТНО! Игор Дуљај одушевљен после Партизановог меча са другопласираним ТСЦ-ом (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, TSC jeste uspeo da anulira rani zaostatak, ali mu je Partizan ipak prilično "napunio mrežu", te je četiri kola pre kraja prvenstva na četiri boda zaostatka za ovim rivalom i Čukaričkim, što znači da je klub iz Humske i dalje u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Čim se zanimiljva utakmnica treće kola plej-ofa završila, Duljaj je za TV Arena sport izjavio:

 

- Ono što mi je drago, to je da smo publici priredili odličnu predstavu. Videli ste i četiri gola, i dosta šansi... Taktički smo odigrali perfektno. Momci su fizički izneli ovaj meč perfektno, a šlag na tortu su naši navijači koji su došli i bodrili nas. Međutim, zbog onog što sledi, ova utakmica je već zaboravljena, malo ćemo da je analiziramo, ali moramo dobro da se spremimo za ono što nas čeka. Što se mene tiče, ova utakmica je već zaboravljena - rekao je trener Partizana.

BONUS VIDEO: Kad su jedni na druge krenuli fudbaleri TSC-a i Partizana

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale