"MAKAR IGRALI I PROTIV MANČESTER SITIJA": Trener TSC Lazetić spremno čeka Partizan

Novosti online

30. 04. 2023. u 11:27

FUDBALERI TSC dočekuju Partizan u 33. kolu Mocart bet Superlige Srbije. Tim iz Bačke Topole u odličnom raspoloženju čeka crno-bele u duelu koji bi mogao mnogo toga da reši kada je borba za drugo mesto u pitanju.

МАКАР ИГРАЛИ И ПРОТИВ МАНЧЕСТЕР СИТИЈА: Тренер ТСЦ Лазетић спремно чека Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je posle trijumfa Vojvodine nad Voždovcem pao na petu poziciju. Tako domaćin dočekuje crno-bele kao drugoplasirani tim, sa mesta koje Topolčane vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

– Iza nas je fantastična utakmica protiv Čukaričkog. Velika je stvar kako smo igrali i način na koji smo uspeli da dođemo do pobede. To nam mnogo znači u pripremi za predstojeću utakmicu. Naravno, moraćemo da budemo izuzetno oprezni, pogotovo što  Partizan dugo nije pobedio i smatram da to može biti veliki problem za nas. Znam da im ne prija pozicija u kojoj se nalaze i da je Rikardo nervozan što ne daje golove. Imali su mnogo više bodova i od nas i od Čukaričkog i Partizanovo trenutno mesto na tabeli je potpuno neverovatno. Ponovio bih da mi u ovom momentu živimo svoj san i želimo da on što duže potraje. Ovo je velika prilika i veliki test za nas. To što smo trenutno drugi na tabeli ništa ne garantuje, ima još mnogo bodova u opticaju i probaćemo da do kraja prvenstva igramo najbolje što možemo,  da iz utakmice u utakmicu sprovodimo našu igru i tako dođemo do rezultata, rekao je on u najavi susreta i potom dodao:

–Nisam od onih koji unapred najavljuju pobedu ili se unapred predaju, pa makar igrali i protiv Mančester sitija. Sa svojim stručnim štabom i ekipom se spremamo da pobedimo svaku utakmicu pa je tako je i sada. Imamo iskustvo protiv Partizana iz prethodna dva meča. U prvom smo bili u podređenom položaju, ali smo uspeli da dođemo do boda, a u drugom, u kome smo bili mnogo bolji, videli smo kako može da zablista pojedinac od koga se to ne očekuje i šutne svoj najbolji slobodnjak kao što je to uradio Urošević. Imaju veliki individualni kvalitet i zaista moramo da budemo oprezni fokusirani na sebe i držimo najviši nivo igre jer je se samo tako pobeđuje Partizan, bez obzira na kom mestu tabele se nalazi, zaključuje Lazetić.

Susret TSC i Partizana igra se u Bačkoj Topoli sutra od 19 časova.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024