PUT EVROPE, GLAVNI CILJ: Fudbaleri Vojvodine u subotu dočekuju Voždovac

S.B.

28. 04. 2023. u 13:00

OFANZIVNO od starta sa dvojicom isturenih napadača. Fudbaleri Vojvodine će po tom modelu u subotu, 29. aprila, (19) na „Karađorđu“ dočekati Voždovac, namereni da uknjiže sva tri boda.

ПУТ ЕВРОПЕ, ГЛАВНИ ЦИЉ: Фудбалери Војводине у суботу дочекују Вождовац

S.B.

– Od utakmice u Kragujevcu, gde smo očekivali ceo plen, uzeli smo bod i nemamo mnogo vremena za pripremu meča sa Voždovcem - kaže Radoslav Batak, trener Vojvodine. - Imamo nekoliko povređenih igrača, a u goste nam dolazi ekipa koja je pobedila na nezgodnom gostovanju u Novom Pazaru. Na nama je da nadoknadimo propušteno u Kragujevcu i svakako ćemo igrati za tri boda.

Klupski cilj tima sa „Karađorđa“ je izlazak na evropsku scenu, pa su u skladu s tim i želje da se zauzme pozicija na tabeli koja vodi tim putem, kao i prolaz u polufinale Kupa Srbije.

- Izlazak u Evropu je glavni cilj. Mi moramo da pokažemo pristup i želju, karakter tima, ne samo na ulasku u utakmicu, već i kod prekida, i ofanzivnih i defanzivnih... Jer, po prekidu se prepoznaje karakter ekipe. Za to je potrebno vreme, a mi ga nismo imali. Da bismo napravili nešto dugoročno i trajno u kontinuitetu, potrebno je tražiti u tom psihološkom i motivacionom delu – rekao je Batak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!