DA NASTAVE NIZ: Fudbaleri Vojvodine u sredu gostuju u Kragujevcu

S.B.

25. 04. 2023. u 12:57

FUDBALERI Vojvodine namereni su da u utakmici 32. kola superligaškog karavana Srbije, u kojoj u sredu, 26. aprila, gostuju Radničkom 1923 u Kragujevcu, nastave niz uspeha.

ДА НАСТАВЕ НИЗ: Фудбалери Војводине у среду гостују у Крагујевцу

S.B.

Po rečima Radoslava Bataka, trenera Novosađana, želja je i da ekipa popravi utisak na gostovanjima, s obzirom na činjenicu, kako ističe, da su samo u Nišu do sada imali i igru i rezultat.

- Zabeležili smo dve vezane pobede nad Novim Pazarom na „Karađorđu“, ali bez euforije, jer smo se odmah usmerili ka utakmici u Kragujevcu - kaže Batak. - Veoma respektujemo Radnički 1923 i smatram da, za razliku od našeg poslednjeg protivnika, ima mnogo kvalitetniji napad, individiualno i timski u tehničkom i realizatorskom svojstvu. Zato, moramo da budemo maksimalno spremni jer hoćemo da nastavimo pobednički niz.

Strateg Novosađana naglašava da njegovi izabranici u Kragujevcu moraju biti drčniji i hrabriji.

- Moramo znati i šta hoćemo, jer će naš domaćin pred svojom publikom imati dodatni vetar u leđa da odigra najbolje što ume. Mi ne želimo da ispustimo niz i dobru atmosferu i daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda.

Osim Marka Bjekovića, koji je van stroja jer se još nije oporavio od povrede, svi igrači su spremni i, kako trener ističe, svesni značaja utakmice.

– Nažalost, u pitanju je nezgodna i teža povreda, problem sa koščicom u stopalu i ne znamo kada će biti spreman. Kabić je napredovao fizički i blizu je da bude potpuno fit da možemo da iskoristimo njegov pun potencijal. Formu igrača pratimo od utakmice do utakmice, s obzirom na to da u kratkom periodu imamo tri meča bez prostora za jak trenažni proces i oporavak. Sigurno da ćemo gledati ko će biti fizički spremniji i tako ćemo i praviti ekipu - zaključio je Batak.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!