SKANDAL U BUNDESLIGI: Hrvat isteran sa treninga, trener izgubio živce, nije birao reči

Novosti online

23. 04. 2023. u 14:22

SVE je izvesnije da će Herta iz Berlina ispasti iz Bundeslige, a ceh je platio hrvatski vezista Ivan Šunjić.

СКАНДАЛ У БУНДЕСЛИГИ: Хрват истеран са тренинга, тренер изгубио живце, није бирао речи

FOTO: Printskrin/Tviter/@L_deRuiter

Šunjić, koji je u Berlin stigao na pozajmicu iz Birmingema odigrao je svoje. Njega je trener Pal Dardaj izbacio sa treninga dan nakon poraza od Verdera (2:4). Nemački klub naveo je kao razlog "manjak discipline".

Nemački mediji preneli su detalje. Tim je stao u krug pred početak treninga, govorio je o igri protiv Verdera Dardaj, odjednom je prozvao Šunjića, koji nije ni bio u sastavu.

- O čemuz razmišljaš? Odlazi, zdravo od***i! Gubi se sa terena, urlao je trener i dok je Hrvat izlazio sa terena nastavio je - Treba jedna lopta tebi, a nama druga! Igraš za sebe. Trik ovde, trik onde, a ništa ne prolazi.

Hrvatski fudbaler stigao je na pozajmicu uz opciju otkupa za dva miliona evra. Međutim, u bundesligašu se nije snašao. Odigrao je 18 mečeva, 12 kao starter.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)