NAJOMRAŽENIJI NBA KOŠARKAŠ OTVORIO DUŠU: Od mene prave zlikovca!

Novosti online

24. 04. 2023. u 16:06

KOŠARKAŠ Memfis Grizlisa Dilon Bruks uspeo je da izbegne suspenziju zbog udaranja Lebrona Džejmsa u međunožje. On je zbog tog poteza isključen u trećem meču serije NBA plej-ofa koji su Lejkersi dobili rezultatom 111:101 za vođstvo 2:1 u seriji.

НАЈОМРАЖЕНИЈИ НБА КОШАРКАШ ОТВОРИО ДУШУ: Од мене праве зликовца!

FOTO: Printskrin/Tviter/ @LakeShowYo

On će se ponovo naći u sastavu za četvrti meč. Bruks inače nosi epitet najkontroverznijih i najprgavijih košarkaša najjače lige sveta, a za to je zaslužna njegova istorija, nisu mu strani incidenti.

Šakom u Međunožje je ove sezone udario Donovana Mičela, takođe je odgurnuo snimatelja i povredio ga. Žrtva mu je prošle sezone bio i jedan košarkaš Golden Stejta kojeg je povredio.

Tokom prošlogodišnjeg plej-ofa gurnuo je Gerija Pejtona mlađeg pri polaganju, koji je potom pao i slomio ruku

Dok je pred protekli meč "kuvao" verbalnim okršajima u kojima je govorio da ga ne interesuje "matori" Lebron i da će nastaviti da bocka medveda, i bogami, bocnuo ga je,  ali je ovog puta izbegao kaznu.

BRUKS: Ako mislite da sam to učinio namerno, znači da verujete da sam takva osoba    

- Nosim se s ovim već dve godine. Tako je kako je. Navijači mogu da pričaju šta god žele. Mediji me prikazuju kao zlikovca, tako me vide i navijači. To samo stvara novu personu od mene. Zaista mislite da sam namerno udario Lebrona u međunožje? Igram košarku. Ja sam košarkaš. Ako mislite da sam to uradio namerno i zaslužio isključenje znači da mislite da sam takva osoba. zato uopšte ne cenim sudiju koji me je isključio.

Džejms je meč završio sa 25 poena, devet skokova, pet asistencija. Bruks je u trenutku isključenja, na samom početku treće četvrtine imao sedam poena uz šut 3/13.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?