ČUKARIČKI OVO NEĆE ZABORAVITI LEGENDAMA CRNO-BELIH! Oglasili se "brđani" posle incidenta po okončanju meča s Partizanom

Novosti online

20. 04. 2023. u 21:54

NASTAVAK ranije prekinute utakmice Čukarički - Partizan doveo je do jedne nemile scene, posle koje su se oglasili domaći "brđani".

ЧУКАРИЧКИ ОВО НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ ЛЕГЕНДАМА ЦРНО-БЕЛИХ! Огласили се брђани после инцидента по окончању меча с Партизаном

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, nakon što je Čukarički pobedio ekipu Partizana u 30. kolu šampionata (i tako zauzeo treće mesto pred predstojeći plej-of u kome se sedam najboljih ekipa Superlige međusobno nadmeće za konačan plasman u ovoj sezoni), došlo je do koškanja u dva navrata.

Najpre su se sporečkali vezni igrač Čukaričkog Marko Docić i njegov kolega iz Partizana, Ljubomir Fejsa...

 

... a onda je došlo i do guranja u tunelu koji vodi ka svlačionici:

 

Nedugo zatim, javnosti se obratio sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, koji je pohvalio šefa stručnog štaba Partizana Igora Duljaja i Alberta Nađa za džentlmensko ponašanje u pomenutoj situaciji:

- Bilo je nervoze, dogodio se sukob našeg kapitena Docića i Fejse još na terenu, ubrzo se tu umešao i kapiten Partizana Urošević. Srećom, sve se brzo smirilo, reagovali su i obezbeđenje, redarska služba, policija, kao i članovi stručnih štabova oba tima, posebno bih želeo da se zahvalim na džentlmenskoj reakciji Igoru Duljaju i Albertu Nađu, iako su glave bile usijane u tom trenutku. Najbitnije je da niko nikog nije udario, čarke se svakako dešavaju kad se radi o derbi mečevima. U nedelju ponovo igramo protiv Partizana i siguran sam da će sve proteći u najboljem mogućem redu. Ako pobedi Čukarički, super, ako Partizan bude bolji sportski ćemo im čestitati. Još je mnogo utakmica do kraja, kao što sam već rekao, svaka će biti od velikog značaja – rekao je Matijašević.

O samom trijumfu je, kratko, dodao i sledeće:

- Čestitam mojim igračima na pobedi, na svemu što su prikazali na terenu u derbi meču protiv Partizana i na poziciji koju su izborili pred ulazak u plej-of. Tek nas čekaju velika uzbuđenja u preostalih sedam kola, svaki meč će biti izuzetno bitan. Činjenica da će Srbija imati pet predstavnika u Evropi daje dodatnu draž domaćim takmičenjima, i Superligi i Kupu – kazao je sportski direktor Čukaričkog.

Novi meč, na startu plej-ofa, Čukarički i Partizan igrau već u nedelju, 22. aprila, i to na istom mestu od 18.30.

 

Tabela Mocarbet Superlige Srbije pred plej-of:

Foto: flashscore.com

BONUS VIDEO: Gol kojim je Čukarički pobedio ekipu Partizana

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave