ČULO SE DO SOMBORA: Jokić dobio žestok šamar, pa ušao u rat sa sudijama (VIDEO)

Novosti online

20. 04. 2023. u 07:43

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Minesotu sa 122:113 i poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi.

ЧУЛО СЕ ДО СОМБОРА: Јокић добио жесток шамар, па ушао у рат са судијама (ВИДЕО)

Foto: AP

Nagetse su predvodili Džamal Marej i Nikola Jokić. Srpski centar je u svom jubilarnom, 50. plej-of meču upisao 27 poena, 9 skokova i 9 asistencija, dok je najefikasniji u timu Denvera bio Džamal Marej sa 40 poena, koji je tako skinuo pritisak sa povređenog Jokića.

"Vukovi su na sve načine pokušavali da zaustave momka iz Sombora. 

U jednom trenutku u trećoj četvrtini, Rudi Gober je u pokušaju da odigra odbranu na prljav način udario Jokića. On je u želji da ga izblokira rukom tresnuo Nikolu po faci iako deluje da nije morao toliko da je spušta. Šamar se čuo do Sombora.

Jokić je završio na zemlji držeći se za nos, ali sudije nisu ništa dosudile, što je razbesnelo dvostrukog MVP-ja koji je ušao u raspravu sa njima.

Gober je čitav meč igrao prljavu odbranu, ali nije mogao da zaustavi MVP-ja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić