"EVO TEBI!", "NE, EVO TEBI!" Šta se ovo dešava, niko neće titulu u Bundesligi? Totalno luda dešavanja u nemačkom fudbalu

Novosti online

15. 04. 2023. u 18:20

BAJERN je remizirao sa Hofenhajmom 1:1, a neverovatan duel odigrali su Štutgart i Borusija koji je završen rezultatom 3:3, tako milioneri nisu iskoristili kiks rivala u borbi za trofej.

ЕВО ТЕБИ!, НЕ, ЕВО ТЕБИ! Шта се ово дешава, нико неће титулу у Бундеслиги? Тотално луда дешавања у немачком фудбалу

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je do vođstva protiv Hofenhajma došao u 17. minutu meča, imao je prednost sve do 71. minuta kada je poravnao rezultat Andrej Kramarić za konačnih 1:1.  

Za goste je odličan pogodak postigao hrvatski fudbaler. Sa 20 metara je iz slobodnjaka prebacio živi zid, a ulepšao je sve Jan Somer koji je samo dotakao loptu.

Pritiskao je do kraja meča Bajern rivala, ali nije uspeo da zatrese mrežu.

Nije kiks Bavaraca iskoristila Borusija iz Dortmunda koja je odigrao neverovatnu utakmicu protiv Štutgarta.

Uprkos tome što su "milioneri" od 39. minuta imali igrača više na terenu i vođstvo od 2:0 nisu na kraju okusili slast pobede.

Na terenu je u prvom poluvremenu postojala samo Borusija. U 26. minutu Sebastijan Ale je odlično reagovao i svom timu doneo vođstvo. Već u 33. minutu Donijel Malen uvećao je prednost na 2:0.  

Delovalo je u 39. minutu kada je Konstantinos Mavropanos dobio crveni karton za domaćina meč gotov, ali ne...

Tangi Kulibali je u 77. minutu domaćinu vratio nadu da može do podviga, a Joša Vangoman oduševio je navijače u 84. minutu drugim golom za Štutgart.

Ipak, u 92. minutu Borusija je još jednom došla do vođstva postigao je Đovani Reina gol, ali ni tu nije bio kraj uzbuđenjima, Silas Katomba Mumpa u 97. minutu kruniše ovaj meč golom za konačnih 3:3.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOŠ JE NAŠ: Vojvodina završila veliki posao!