DRAMA POSLE KATASTROFE: Let na kom su bili fudbaleri Bajerna pomeren! Doktor Bavaraca spasao život putniku

Novosti online

12. 04. 2023. u 17:45

BAJERN MINHEN je doživeo ubedljiv poraz u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su poraženi u prvoj utakmici rezultatom 3:0 od Mančester sitija i trebaće im čudo u revanšu u Minhenu kako bi izborili plasman u polufinale. Na njihovom okršaju sinoć nije bilo mnogo drame, ali zato jeste po povratku.

ДРАМА ПОСЛЕ КАТАСТРОФЕ: Лет на ком су били фудбалери Бајерна померен! Доктор Бавараца спасао живот путнику

Foto: AP

Naime, ekipa je jutros krenula nazad u Minhen, ali na aerodromu ih je dočekala neprijatna situacija. Jednom od putnika je teško pozlilo, a u pomoć je pritekao doktor Bavaraca Roland Šmid.

Doktor šampiona Bundeslige je pomogao nesrećnom putniku i upravo njegovom pravovremenom reakcijom spašen je život.

Zbog ove situacije let fudbalera Bajerna kasnio je sat vremena. Pomenutog putnika kola hitne pomoći prevezla su u obližnju bolnicu, a i medicinski tim koji je stigao izjavio je da nije bilo Šmidove reakcije i pribranosti verovatno bi se desio najgori mogući scenario.

Inače doktor Roland Šmid je dugi niz godina u sportu kao medicinsko osoblje. Pored Bajerna radio je u još nekim nemačkim sportskim kolektivima, a u timu Bajerna na poziciji doktora je od 2017. godine.

Igrači imaju puno poverenje u njega i mnogi ga smatraju za jednog od najboljih stručnjaka u Nemačkoj u svojoj oblasti.

Pored Bajerna, doktor je i na jednoj poliklinici u Minhenu. Ne voli puno da bude u javnosti, ali današnjim potezom je došao do svojih minuta slave, ako to nisu mogli igrači Bajerna koji su sinoć odigrali veoma loše na Etihadu.

BONUS VIDEO: Reakcija "delija" kada je Novak Đoković došao na meč Zvezda - Valensija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna