"NIJE VAM OVO KILIJAN SEN ŽERMEN": Mbape besan na PSŽ, ovo ne može da oprosti

Novosti online

07. 04. 2023. u 12:00

KILIJAN Mbape i PSŽ nisu u najboljim odnosima, a najnoviji incident koji je zasmetao napadaču otkriven je putem Instagrama.

НИЈЕ ВАМ ОВО КИЛИЈАН СЕН ЖЕРМЕН: Мбапе бесан на ПСЖ, ово не може да опрости

FOTO: EPA

Pari Sen Žermen je u jednom video-zapisu na društvenim mrežama kluba promovisao prodaju sezonskih ulaznica. Glavni akteri bili su Kilijan Mbape, Đanluiđi Donaruma i Akraf Hakimi.

Francuski napadač nije blagonaklono gledao na to, jer mu, kako ističe, niko nije rekao da će se koristiti snimci iz ranijih razgovora sa njim.

- Upravo sam učestvovao u kampanji za prodaju sezonskih ulaznica u sezoni 2023/24. Ni u jednom trenutku klub me nije obavestio o sadržaju intervjua. Izgledao je kao klasičan intervju na otvoreni marketinški dan. Ne slažem se sa objavljenim videom i zato se borim za prava na svoj imidž. PSŽ je veliki klub i porodica, ali nipošto nije Kilijan Sen Žermen, napisao je Mbape na Instagramu.

Klub se još nije oglašavao ovim povodom.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a