LALATOVIĆ MOLI DŽAJIĆA I FSS: ''Igramo za naše porodice i karijere i trudimo se da one ne budu ugrožene''

Novosti online

03. 04. 2023. u 09:40 >> 09:42

Mladost GAT je u subotu gostovala Crvenoj zvezdi u okviru Superlige Srbije, izgubili su 4:2, a Nenad Lalatović je bio nezadovoljan suđenjem na ovom meču.

ЛАЛАТОВИЋ МОЛИ ЏАЈИЋА И ФСС: Играмо за наше породице и каријере и трудимо се да оне не буду угрожене

Screenshot / TV Arena sport

Meč sem povremene neizvesnosti obeležila je i scena iz 37. minuta u kojoj Gelor Kanga udara u stomak pesnicom rivala Đorđa Denića. Potez za crveni karton, završen samo javnom opomenom.

Ni bivši igrač i trener Zvezde Lalatović na klupi gostiju to nije mogao da previdi, samim tim ni prećuti.

- Izuzetno poštujem gospodu Dragana Džajića, Branislava Nedimovića i Dejana Filipovića i jedino što ih molim je to da Mladost GAT u finišu sezone ima bolji odnos i suđenje 50:50. Ne tražimo pomoć, ne želimo nikakvu frku, niti ćemo da se žalimo, ali velika grehota bila bi da vlasnik GAT-a, gospodin Dejan Slijepčević, zbog svega napusti srpski fudbal. On iz svog džepa plaća naš klub, redovno uplaćuje i porez u budžet Republike Srbije i bilo bi jako tužno da ode. Ne želim da komentarišem odluke arbitra, postoje ljudi koji su sve mogli da vide i reaguju - rekao je Lalatović posle meča.

Temperamentni stručnjak o utakmici kratko je rekao.

- Prvo poluvreme odigrali smo fenomenalno i postigli dva gola posle lepih akcija. S druge strane, Zvezda je do svojih pogodaka u prvih 45 minuta stigla iz dve VAR situacije, a dogodio se i sporni trenutak kada je Kanga zatvorenom pesnicom udario Denića... Idemo dalje, nadam se da ćemo protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana imati ravnopravne uslove na terenu, koji su nam potrebni, jer mi, svi zajedno, igramo za naše porodice i karijere i trudimo se da one ne budu ugrožene - zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)