"KONAČNO SAM USPEO": Sergej Milinković-Savić o kritikama i negativnim rečima: "Ovaj gol će mi dati veliki podstrek"

Novosti online

02. 04. 2023. u 20:20

SRPSKI reprezentativac, Sergej Milinković-Savić, postigao je fenomenalan pogodak na meču Serije A u kom je njegov Lacio gostovao Monci, a nakon meča podelio je prve utiske.

КОНАЧНО САМ УСПЕО: Сергеј Милинковић-Савић о критикама и негативним речима: Овај гол ће ми дати велики подстрек

Foto: AP

Rimljani su se današnjom pobedom dodatno učvrstili na drugom mestu i sebi otvorili vrata Lige šampiona, a popularni SMS danas je ušao u istoriju nebesko-plavih. Naime, on je postao njihov najbolji strelac ikada kada su u pitanju igrači koji nemaju italijansko državljanstvo.

- Ovo su za nas ogromna tri boda, pošto smo smo duži vremenski period na drugoj poziciji. Videli ste da je Inter juče izgubio, nadamo se da Milan večeras neće pobediti Napoli - rekao je Sergej.

Milinković Savić je dugo postio, ali ima sasvim solidan učinak ove sezone, pošto je postigao sedam golova i zabeležio osam asistencija u svim takmičenjima. Srpski vezista postigao je danas prvi pogodak za Lacio još od 24. januara i utakmice sa Milanom

- Konačno sam uspeo da postignem gol, zaista mi je nedostajao taj osećaj. Bilo je mnogo kritika i negativnih reči, sada će mi ovaj gol dati veliki podstrek. Imali smo tendenciju da posle pobede i dobre igre uvek usledi loša partija, s toga je bilo važno pobediti danas. Sve zavisi od nas i želimo da ostanemo na visokoj poziciji - dodao je srpski fudbaler.

Sportski direktor Lacija, Igli Tare, pre utakmice je rekao da se nastavljaju pregovori oko novog ugovora Milinković Savića, kao i da potpis ne zavisi od toga da li će Lacio u Ligu šampiona. Sergeju ugovor ističe u junu 2024. godine, ali sada ne želi da priča o tome.

- Koncentrisan sam na teren, pomažem timu da ostvarimo naše ciljeve u ovoj sezoni. Ne želim da pričam o produžetku saradnje, videćemo na kraju sezone - rekao je Sergej.

Snimak gola koji je postigao Sergej Milinković-Savić možete videti klikom OVDE.

TABELA SERIJE A

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom