MESI ŽELI DA OSTANE U PARIZU: Argentinac pod jednim uslovom ostaje na ''Parku prinčeva''

Novosti online

02. 04. 2023. u 12:34

Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi želi da produži ugovor sa klubom iz Pariza, ali ne pristaje na smanjenje plate, prenosi sajt Gol.

МЕСИ ЖЕЛИ ДА ОСТАНЕ У ПАРИЗУ: Аргентинац под једним условом остаје на Парку принчева

FOTO: EPA

 Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru. Argentinski fudbaler ima mogućnost da ostane u PSŽ-u, da se vrati u Barselonu ili da pređe u američki Inter iz Majamija.

    - Zbog visokih ugovora i ograničenja zbog pravila finansijskog fer-pleja, PSŽ bi morao da smanji troškove za plate za skoro 30 odsto da bi mogao Mesiju da ponudi iste uslove kao pre dve godine kada je Argentinac pristao da pređe u francuski klub. Rukovodstvo PSŽ-a pokušava da nagovori Mesija da pristane na nižu platu u novom ugovor, ali Argentinac ne želi da pristane na tu ponudu - tvrdi Gol.
    PSŽ želi da zadrži Mesija, a rukovodstvo francuskog kluba će u narednom periodu pokušati da obezbedi novac da bi Argentinac i dalje igrao za šampiona Francuske.
    Francuski Parizijen prenosi da čelnici Barselone veruju da bi Mesi pristao na drastično smanjenje kako bi se vratio u klub u kojem je proveo 21 godinu. Barselona je navodno spremna da ponudi Mesiju 10 miliona evra po sezoni, što je četiri puta manje od sume koje Argentinac zarađuje u PSŽ-u. Međutim, francuski mediji tvrde da postoji mala mogućnost da se Mesi vrati u Barselonu.
   

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)