PARA NA PARU IDE: Halandov otac dobro unovčio Erlingov transfer

Novosti online

01. 04. 2023. u 20:15

ELRLING Holand ređa golove, zarađuje milione, ali razloga za zadovoljstvo ima i njegov otac Alfi. I sam nekadašnji igrač Mančester sitija, Holand senior je vrlo dobro unovčio golgeterski majstorije svog sina od trenutka kada je iz Borudije dortmund prelazio u Siti.

ПАРА НА ПАРУ ИДЕ: Халандов отац добро уновчио Ерлингов трансфер

FOTO: AP/Tanjug

Kako otkrivaju mediji u Britaniji Alfi Holand i kompanija Rafaela Pimente su podelili 40 miliona evra od trenutka kada je Erling prešao iz Dortmunda na stadion "Etihad"

Siti je platio 35 miliona funti (oko 40 miliona evra), agentima Erlinga Holanda kao proviziju za potpisivanje norveškog ugovora sa norveškim napadačem prošlog leta.

Erling Holand je, inače, nedavno potpisao ugovor sa poznatim  američkim  proizvođačem  sportske opreme koji će mu donositi oko 23 miliona evra godišnje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a