Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak (20.45) u Podgorici igra protiv selekcije Crne Gore.

Daki

27.03.2023. 10:14

Bitno je da prihvatate nametnute sarene zastave sto namece Amerika... A drugo, zar niste demokratska zemlja, narod ima pravo da se slika sa kime hoce. Ups, vi ste drzava satelit, zaboravio sam...

Aleksa

27.03.2023. 10:23

Kompleksi su čudo, a neki novokomponovani Crnogorci se ne mogu pomiriti sa činjenicom, da veliki dio naroda u CG, sebe smatra etnickim Srbima. Mada, i đedovi od tih novokomponovanih Crnogoraca su bili Srbi ali su oni to zaboravili. Mogu oni da smatraju sebe čime hoce, ali ne smiju da šire mržnju prema onima koji se osecaju Srbima.

doktor

27.03.2023. 10:42

Novinari i njihov nacin pisanja o nekom dogadjaju , mogu da doprinesu smanjenju tenzija i strasti u publici . Mi kao publika i gledaoci , zelimo da vidimo jedno sportsko takmicenje ( fudbalsku utakmicu ) bez tuce i verbalnog vredjanja protivnika . Sve drugo je politika i prostakluk koji nemaju mesto na sportskim takmicenjima ! Ne dozvolimo da nam provokatori prave zivot ruznim !!

Nemanja

27.03.2023. 12:18

Na sve ovo ne treba obracati paznju! I Crnogorci i Hrvati se setaju Beogradom bez bilo kakvih problema, sto nije slucaj nasih u njihovim drzavama. I onda kada se vrate odakle su dosli pa pocnu da pricaju kako im je bilo lepo i kako ih niko nije ni popreko pogledao, e onda ce poceti da se menja svest drugih ljudi. Imamo jos mnogo puta da predjemo dok ne stignemo do tog nivoa svesti. Svi se borili da pocepaju zajednicku drzavu da bi se sada borili da udju u EU i da sklone te iste granice koje su sami stavili izmedju nasih drzava. Da nije tuzno bilo bi smesno. Taj sovinizam nikome dobrog nije doneo!!!

Predrag

27.03.2023. 12:18

Gospode koliko su pojedini elementi u Zeti ostrasceni i neinteligentni. Kada reprezentacija Zete bude dosla u Srbiju ja cu prvi ici na aerodrom da ih pozdravim. Pa to je valjda normalan pristup, a samo teski primitivci mogu da postavljaju ovako glupa pitanja.

Smrtfasizmu

27.03.2023. 12:23

Tuzno je kako nekoliko placenika mogu da preokrenu javnost, od brace da naprave neprijatelje, stalno se to ponavlja po celom svetu. Valjda smo i zasluzili sudbinu robova kada smo toliko glupi.

Nikola

27.03.2023. 12:29

Svestensto lice sam SPC i moj sin na svom telefonu drzi sliku Modrica i Livakovica. Pricam,objasnjavam, govorim o Vlahovicu,Mitrovicu ali ne vredi. Da bijem dete? Da ga ucim da ih mrzi?

Zarko

28.03.2023. 04:45

Neki gradjani Crne Gore nikako da shvate da u Crnoj Gori zive i Srbi. Sta je lose u tome da Srbin iz Crne Gore doceka srpsku reprezentaciju. Zasto bih se ja ljutio ako bi Crnogorac iz Vrbasa dicekao crnogorsku reprezentaciju. Ili, zasto Madjar ne bi pozdravio Madjarsku reprezentaciju. Pa skoro svi Madjari iz Vojvodine imaju madjarsko drzavljanstvo. Tu u stvari i jeste problem. Onaj ko ima i srpsko drzavljanstvo ne moze da glasa u Crnoj Gori. Nije problem u Srbima i Srbiji da se razumemo. Glasacko pravo proizilazi iz mesta prebivalista i drzavljanstva pri cemu jedan gradjanin moze biti drzavljanin vise drzava u isto vreme.