VUČIĆ: Zvezda i Partizan imaju kvalitet za top 8, država ulaže u sport

Novosti online

26. 03. 2023. u 10:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je na televiziji Pink o uvredama na njegov račun i tome kada ga nazivaju izdajnikom, ludakom i pederom, Vučić kaže da ga ludakom nazivaju oni koji nemaju argumente.

ВУЧИЋ: Звезда и Партизан имају квалитет за топ 8, држава улаже у спорт

Foto: Pink Printskrin

Podvukao je Vučić da država danas ulaže u sport više nego ikada, a kao primer dao je Olimpijske igre 2008. godine sa kojih se Srbija vratila sa manje medalja nego 2020. godine.

- Hoćete da pričamo o sportu? Koliko smo medalja osvajali na olimpijskim igrama 2008 i 2012. Tri ili četiri. I pri tome, naš najveći sportista Novak Đoković je osvajao medalje. Nismo imali sreće da Novak sada donese medalju na poslednjim Olimpijskim igrama, ali osvojili smo osam ili devet, rekao je Vučić

Istakao je da Crvena zvezda i Partizan imaju tim za top 8 Evrolige.

- Zvezda i Partizan imaju ekipu za najboljih osam. Mislite da je to palo sa neba? Nije. Najvećim delom, direktno ili indirektno ulažemo državni novac. To je promocija Srbije. Znaju ljudi u Madridu, Minhenu, Berlinu, Lionu... Da ti klubovi dolaze iz Srbije...

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (235)