U BARSELONI UVELIKO PRAVE PLANOVE ZA LETNJI PRELAZNI ROK: Rafinja već na izlaznim vratima

Novosti online

12. 03. 2023. u 22:30

PREDSEDNIK Barselone Đoan Laporta planira na kraju sezone da proda brazilskog fudbalera Rafinju, koji navodno ima ponude Čelsija i Njukasla, prenosi španski sportski list "Sport".

У БАРСЕЛОНИ УВЕЛИКО ПРАВЕ ПЛАНОВЕ ЗА ЛЕТЊИ ПРЕЛАЗНИ РОК: Рафиња већ на излазним вратима

FOTO: AP/Tanjug

Rafinja je prošle godine stigao u Barselonu iz Lidsa za 58 miliona evra, a ima ugovor sa katalonskim klubom do 30. juna 2027. godine. Međutim, Laporta je najavio da Barselona mora na kraju sezone da proda nekoliko igrača, koji nemaju veliku minutažu u katalonskom klubu.

Španski mediji podsećaju da je brazilski fudbaler izborio mesto u startnoj postavi, a ove sezone odigrao je 36 mečeva i postigao je osam golova.

- Iako Barselona ne planira da prima ponude za Rafinju, realnost je sasvim drugačija. Barselona se nada da će da napravi dobar transfer prodajom igrača koji nemaju veliku minutažu. Ali, ako u tome ne uspe, Rafinja se čini kao dobar izvor prihoda. Laporta pretpostavlja da bi Barselona mogla da dobro zaradi na Rafinji - ističe "Sport".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju