LUDILO U INDIJI U REŽIJI SRBIJA: Naš trener izazvao skandal na utakmici (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2023. u 14:12

KAKVO ludilo u fudbalskom prvenstvu Indije. Neverovatna situacija dogodila se u u ovoj ligi, gde već godinama radi srpski stručnjak Ivan Vukomanović. Meč njegovog tima Kerala Blastersa na gostovanju Bengaluruu prekinut je tokom produžetka - u 96. minutu, jer je srpski stručnjak odlučio da svoju ekipu povuče sa terena.

ЛУДИЛО У ИНДИЈИ У РЕЖИЈИ СРБИЈА: Наш тренер изазвао скандал на утакмици (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/JULIO MUNOZ

On je bio šokiran odlukom glavnog arbitra da prizna gol koji je iskusni Sunil Četri (38) postigao. Verovatno najbolji indijski fudbaler svih vremena pogodio je mrežu Kerale iz slobodnog udarca, ali pre nego što je sudija dao znak da se igra nastavi. Golman gostujuće ekipe još je nameštao živi zid, a na snimku se vidi i da je jedan od fudbalera u žutom dresu bio na samo nekoliko desetina centimetara od lopte u trenutku kada je Četri odlučio da uputi udarac.

Za glavnog arbitra nije bilo dileme - pokazao je na centar, a Vukomanović je svojim fudbalerima pokazao da krenu ka svlačionici.

Na terenu su posle ovog incidenta ostali samo arbitri i igrači domaćeg tima, a kako se fudbaleri Kerale nisu vraćali, odsviran je kraj meča. Bengaluru je pobedio ovim spornim golom Četrija, a ostaje da se vidi kako će Vukomanovićev potez uticati na njegov tim i da li ih zbog ovoga čeka neka teška kazna.

Inače, Vukomanović je ponikao u Slobodi iz Užica, igrao je za Obilić, Bordo, Crvenu zvezdu, Keln, Rad, dinamo iz Moskve i brojne druge klubove. Tokom trenerske karijere radio je u Belgiji kao pomoćnik, a zatim prvi trener Standarda iz Liježa, dok je samostalno vodio Slovan iz Bratislave i Apolon sa Kipra.

BONUS VIDEO: Slavlje "delija" i fudbalera Zvezde posle pobede crveno-belih u derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna