NIJE SAMO JUNAJTED: Još jedan engleski velikan želi srpskog golmana

Novosti online

05. 03. 2023. u 12:58

PRE dve nedelje se pojavila vest da je za srpskog golmana Đorđa Petrovića zainteresovan Mančester junajted, a sada je stigla informacija da još jedan engleski velikan želi bivšeg čuvara mreže Čukaričkog, koji sada brani boje Nju Ingland Revolušna.

НИЈЕ САМО ЈУНАЈТЕД: Још један енглески великан жели српског голмана

FOTO: AP

Ovu vest je objavio "Daily Mirror", a preneo je lokalni "Liverpool Echo". Ističe se da bi 23-godišnjak bio idealno rešenje za Crvene i "crvene đavole".

Što se Liverpula tiče Alison je neprikosnoven, ali budućnost Kvivena Kelehera u klubu je neizvesna, dok će iskusni Španac Adrijan napustiti ekipu na kraju sezone kada mu istekne ugovor.

Očigledno da engleski velikani prate partije Petrovića u MLS-u. Tamošnje prvenstvo je nedavno počelo, a Nju Ingland je u prva dva kola savladao Šarlot i Hjuston, a srpski golman za 180 minuta nije primio gol.

Podsetimo, momak iz Požarevca je 2022. godine otišao u SAD, a Čukarički je od tog transfera zaradio 900.000 evra.

On je od tada odigrao 26 utakmica, primio je 29 golova, dok mu je mreža ostala netaknuta u devet susreta. Takođe, rivali su mu 12 puta šutirali penale i on je četiri puta uspeo da ukroti udarce sa bele tačke.

BONUS VIDEO: Slavlje "delija" i fudbalera Zvezde posle pobede crveno-belih u derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu