PARTIZAN I RADNIČKI 1923 ZBOG SNEGA ODLOŽILI UTAKMICU: Novi pokušaj danas od 14 časova

M. Blažić

27. 02. 2023. u 10:15

VELIKA količina snežnih padavina koja se tokom noći između subote i nedelje sručila na glavni grad Srbije sprečila je odigravanje prvenstvenog duela Partizana i Radničkog iz Kragujevca, inače poslednjeg koji je bio na programu u ovom prvenstvenom kolu. I pored činjenice da se tokom jučerašnjeg dana vreme koliko, toliko prolepšalo, potencijalni akteri utakmice su tokom prepodneva (pr)ocenili da do 16:30 za kada je bio zakazan okršaj Beograđana i Kragujevčana neće postojati optimalni uslovi za igru.

ПАРТИЗАН И РАДНИЧКИ 1923 ЗБОГ СНЕГА ОДЛОЖИЛИ УТАКМИЦУ: Нови покушај данас од 14 часова

FOTO: N. Paraušić

Imajući u vidu zgusnut raspored utakmica u drugom delu sezone prostora za neko "dugoročnije" odlaganje nije bilo, pa je ekspresno donetla odluka da Partizan i Radnički 1923 izađu na teren već danas u 14 časova kada bi vremenske prilike trebalo da budu značajno povoljnije.

- Sve kupljene karte za utakmicu važe i sutra - saopšteno je juče iz Humske posle definitivne odluke o pomeranju meča za nešto manje od 24 časa.

Danas će se videti koliko je ovo odlaganje prijalo jednima, a koliko drugima, ali je bez obzira na ishod jasno da se crno-beli ne nalaze u dobrom momentu s obzirom da su pre nekoliko dana neslavno završili evropsku misiju, a već u petak ih očekuje 169. večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić".

Kragujevčani su sa druge strane relativno bezbrižni na sredini superligaške tabele (osmi), ali u prva tri prolećna kola nisu upisali nijednu pobedu. Tim trenera Dejana Joksimovića je poražen na domaćem terenu od Voždovca (0:1), u gostima protiv Čukaričkog (3:2), dok je pre sedam dana na svom "Čika Dači" izborio samo mršavi remi u duelu sa Javorom - 0:0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)