NIJE BILO SPAVANJA: Šta sve navijači širom Evrope rade za svoje klubove?

Novosti online

21. 02. 2023. u 17:40

FUDBALERI Liverpula večeras u prvom meču osmine finala Lige šampiona dočekuju Real Madrid. Ipak, navijači popularnih "redsa" su na svoj način sinoć dočekali ekipu Karla Ančelotija. Pristalice domaćeg tima su napravili besanu noć za Madriđane, jer su ih u dva sata posle ponoći probudili ogromnom bukom od petardi i pirotehnike, ispred hotela u kojem su odseli Madriđani.

НИЈЕ БИЛО СПАВАЊА: Шта све навијачи широм Европе раде за своје клубове?

Foto: M. Stevanović

Vatromet je trajao preko deset minuta. Dovoljno da se razbudi ekipa iz Španije, a veliko je pitanje da li će to da ostavi ikakvog traga večeras, kada počne meč na "Enfildu".

Dodatni "motiv" za navijače Liverpula verovatno je bila trauma sa poslednjeg finala Lige šampiona u Parizu, kada je engleski tim i pored apsolutne dominacije na terenu, na kraju ipak izgubio i pehar je ptišao na "Santjago Bernabeu".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!