NESTVARNO! Fudbalska planeta bruji o meču PSŽ - LIL: Mesi u 94. minutu kompletirao nestvaran preokret

Novosti online

19. 02. 2023. u 15:12

PSŽ I LIL priredili su fudbalskoj planeti meč za pamćenje. Na Parku prinčeva u derbiju kola francuske lige konačan rezultat glasio je 4:3 u jednoj neverovatnoj utakmici.

НЕСТВАРНО! Фудбалска планета бруји о мечу ПСЖ - ЛИЛ: Меси у 94. минуту комплетирао нестваран преокрет

FOTO: EPA

Već posle 20 minuta Parižani su imali 2:0, a očekivalo se rutinsko privođenje susreta kraju, međutim, desilo se suprotno.

Mbape je majstorskim golom otvorio susret u 11. minutu, da bi šest minuta kasnije mrežu gostiju zatresao i Nejmar.

Lil se vratio u 24. minutu, Diakite je savladao Donarumu. Bio je to rezultat prvog poluvremena, ali nastavak je doneo veliku dramu.

Gosti su preuzeli inicijativu, pa su za desetak minuta uspeli da preokrenu rezultat. Prvo je David pogodio u 58. minutu, da bi Bamba kompletirao preokret.

U tom trenutku sportski direktor Kampos je sišao na teren i počeo da vodi ekipu PSŽ-a, dok je trener Galtije samo sedeo na klupi i to je potpuno probudilo velikog favorita.

Završnica je donela potpunu ludnicu. Mbape je u 87. minutu zatresao mrežu za 3:3. Da bi Mesi sjajnim golom iz slobodnjaka doneo čudesan preokret i pobedu. Gol pogledajte klikom OVDE.

PSŽ je prvi na tabeli francuskog prvenstva sa 57 bodova, dok je Lil šesti sa 41. "Sveci" će u narednom kolu gostovati Olimpiku iz Marseja, dok će Lil dočekati Brest.

BONUS VIDEO - Koreografija navijača Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića